Ben weer terug in Nl
Door: Mariet
Blijf op de hoogte en volg Mariet
25 December 2009 | Nederland, Groningen
Na een lange maar goede vlieg/treinreis ben ik gistermiddag in Groningen aangekomen. Thuis aangekomen had reeuwerd een suprice party georganiseerd. Dus kon ik direct weer allemaal vrienden zien. super leuk!
Na het avond eten moest ik mezelf wakker houden. viel bijna in slaap en om 21.30u mocht ik toch slapen van mezelf. helaas was dit te vroeg aangezien ik vanochtend vanaf 6.30u wakker was. Heb toen nog maar ff wat gegeten (eet ritme is ook ontregeld). en geprobeerd om te gaan slapen. helaas lukte dit niet meer!
Heb net dus maar ff naar de andere kant van de wereld gebeld om hiljanne en tom en daarna ook mijn ouders een leuke kerst te wensen. Met hen is het allemaal goed. Hiljanne en Tom zitten met vrienden vanuit Nederland op het noordereiland lekker te bbq-en. En mijn ouders zitten vlak onder de gletjers op het zuidereiland en hadden totaal geen kerstgevoel, maar ze genoten wel van het mooie nieuw zeeland!
Ik geniet hier in nederland van de sneeuw! En ga straks kerst vieren met Reeuwerds familie en tweede kerstdag met Annalie (mijn andere zus).
Verder wil ik jullie nog
Gelukkige kerstdagen en
een heel goed en reislustig 2010 wensen!
dikke zoen!
25 December 2009 - 11:19
Christiaan:
Kon er helaas niet bij zijn gister vanwege werk, maar mooi om te horen dat de reis en de party daarna leuk waren!
Fijne feestdagen en hopelijk tot snel, maar alvast een goed 2010 toegewenst! :) -
25 December 2009 - 12:35
Hinke:
Hi Mariet,
Heb je nog leuke dagen in Sydney gehad? Ook wel weer fijn om dan thuis te komen he? Al is het weer even wennen...
Hele fijne Kerst gewenst vanuit Friesland!
Groetjes Hinke -
28 December 2009 - 11:02
Els:
Surprice!!! :-D -
28 December 2009 - 20:26
Rosalie:
He Mariet,
Hoop dat je inmiddels weer een beetje ingesteld bent op de Nederlandse tijd (en temperatuur) en je eventuele jet lag kwijt bent. Volgens mij kun je echt terug kijken op een prachtige reis!
Superleuk dat Reeuwerd deze surprise voor je organiseerde. En nu weer verder met samenwonen! Arnout en ik zijn de afgelopen dagen ook hard aan he klussen geweeest, het wordt echt mooi! Als het klaar is ben je van harte welkom om het te bewonderen! Alvast een heel goed uiteinde gewenst! Liefs Rosalie